Isten nem azért teremtett ikreket, hogy egymás nélkül éljenek.
Nem biztos, hogy az egyke irigylésre méltó, mert hajlamos a borongásra; mivel nincs hasonszőrű társa, akit bizalmába avathatna, inkább magába mélyed.
Senki nem tud úgy harcolni az emberrel, mint a saját testvére. Senki más nem ismeri olyan pontosan a gyenge pontjaidat, és senki nem csap le rájuk annyira könyörtelenül.
Szivemben nem szün meg hevülni azon szeretet, a mely­lyel bennünket az ég egybekapcsolt. Legyen az oly szilárd, mint az aczél. - A te testvéri szereteted teszi lelkemet erőssé, s edzi meg a sors viszályai között.
Ha van valami, a mi az emberi kebelnek az élet viszontagságai ellen védelmet nyújt, az bizonyára a változhatlan igaz testvéri szeretet.
A barátaid ellened fordulhatnak, de tudod, mi a jó abban, hogy van testvéred? Örökké tart.
Legyetek jók a testvéreitekhez! Ők a legszorosabb kapocsaitok a múltba, és rájuk számíthattok legjobban a jövőben.
Testvéreink tovább mellettünk lesznek, mint bárki más. Szüléink halála után testvéreink lesznek azok, akikkel mindenki másnál régebben ismerjük egymást. Ők tudják, hogy milyenek is vagyunk valójában - ismerik azokat a dolgainkat is, amelyeket szégyellünk, amelyeket gondosan elrejtettünk a világ elől, és amelyeket legszívesebben örökre elfelejtenénk. Úgyhogy amikor egy barátra van szükségünk, ők mindig ott lesznek, és a hozzájuk fűződő kötelék a világon a legerősebb.
A testvéri kötelék szerintem erősebb mindennél, még a szülő-gyerek kapcsolaton is túltesz.
Bárcsak több nővérem lenne, így ha az egyetlent elvesztem, nem maradna utána ilyen nagy űr.
Ikrek vagyunk, ezért jobban szeretjük egymást, mint a többi ember.
Egy férfi, aki három nővérrel nőtt fel, csak tudja, hogyan kell bánni a nők kedélyhullámzásával. Egy frászt. Egy férfi, aki három nővérrel nőtt fel, azt tudja, hogyan kell gyorsan fedezékbe bújni.
Ha a testvérünkkel bújócskázunk, azzal az a gond, hogy időnként megunja, és nem keres tovább bennünket.
Úgy vélem, a fiútestvér a legmegmagyarázhatatlanabb faj a világon.
A testvér olyan, mint egy legjobb barát és egy családtag keveréke.