Amikor rajzolok, akkor nincsen valóság, csak a másik világ van, ami sokkal igazibb, mint az, amikor hazamegyek, vagy az iskolában vagyok.
Rajzolás közben boldog vagyok, igazából egyedül csak olyankor vagyok boldog, és amikor megnyerek egy rajzversenyt, akkor meg aztán végtelennek érzem a világot, és az jut eszembe, hogy bármit elérhetek, akár a csillagokat is.
Az ember, még ha tinédzser is, mégiscsak azokkal van szívesen, akik megértik, és akik ugyanúgy gondolkodnak a világról. Persze az se várható el, hogy teljesen pontosan ugyanazt gondolja mindenről az ember.
Az életben a dolgok nem teljesen igazságosan vannak elrendezve, pláne, ha a lányokról van szó.
Amikor az ember szíve megszakad, akkor valami olyasmit érezhet, hogy mennyire tökéletesen egyedül van ezen a világon.
Én egyébként előírnám az összes szülőnek, hogy szeresse a gyerekeit. Aki nem így tesz, attól meg rendesen elvenném.
Isten igazságos, mert valakinek pénzből ad többet, valakinek tehetségből, másoknak pedig szépségből.
Az életben a dolgok nem egyértelműek. Még a szerelem sem egyértelmű, pedig legalább a szerelemnek annak kéne lennie.
A menő, rocker, motoros arcok csak a fejüket mozgatják, így jelzik azt, hogy tök jó a buli.
Ilyen a szerelem, szóval ilyen. Vagy nem. Nem tudom. A szerelem beleköp a szádba. Nyeljed.
Egy pillanatra elhittem, hogy bizonyos dolgokkal majd be lehet tapasztgatni azokat a lyukakat, amelyek a boldogságom falán tátonganak. De házzal, kocsival, kutyával, kerttel, nagy káddal meg illatos ágyneművel nem lehet befoltozni egy életet. Lehetetlenség.
Egy kő vagyok, amit ha meglöknek, gurul. Egy kő vagyok, amit nem lehet szeretni, ami igazából nem is igényelte sohase, hogy szeressék. A kőnek nincs szüksége ilyesmire.
A nőnek kell valami elfoglaltság a férfin kívül, sok férfi ott rontja el, hogy nem veszi meg a feleségének a külön kis játszóterét.
A gazdag férfiak egészen mások. Ők a legjobban a pénzt szeretik ezen a világon, és mindent ennek rendelnek alá. A nő nem is a második helyen van, sőt, még a gyerekeik sincsenek a második helyen. Az ő világukban minden a pénz miatt van, minden a pénzt szolgálja, minden egyes dolog arra épül, és minden egyes ember vagy tárgy emiatt van jelen. Ha valami vagy valaki feleslegessé válik, netalán hátráltatni is kezdi őket, akkor megszabadulnak tőle. Ezért cserélgetik a feleségeiket is. Egy idősödő, megunt feleség már nem szolgálja jól a gazdag férfit.
Érezni bármit egy férfi iránt még mindig jobb, mint teljesen közömbösnek lenni.