Te is, mint mindenki, eldöntheted, hogyan szeretnél levegőt venni: úgy, hogy mázsás súlyok legyenek a válladon, vagy azok nélkül, szabadon.
Az erő valójában a fájdalommal jön létre. Azért keletkezik, mert az illető befejezi az önátverést, ledobja a mellkasáról a mázsás súlyokat, és elkezd szabadon lélegezni.
A meleg nap le fog menni. Eljön az éjszaka, és ha túl szeretnék élni, fontos, hogy ilyenkor se fázzanak, ne fagyjanak meg, legyen biztonság - a legtöbb ember mégis úgy viselkedik ilyenkor is, mintha a nap folyamatosan sütne.
Rengetegen tudjátok, hogy mi lenne a megoldás kulcsa, mégsem tesztek semmit sem.
A változáshoz megfelelő döntések szükségesek, majd azoknak a gyakorlatba való következetes átültetése.
Ha egyedül vagy, és belül káosz van benned, hiába vagy csinos külsőleg, a sok egyedül töltött idő valóban felszínre hozza benned a démonokat.
A legtöbbetekben sokkal több energia rejlik, mint ahogyan ti azt hiszitek, csak hajlamosak vagytok elhagyni magatokat, gyámoltalannak hinni magatokat, miközben nem is vagytok azok.
A megmérettetés nem szűnik meg, mert a kis megoldatlan problémából egyre súlyosabb lesz.
Ha rájössz arra, hogy a másik milyen szinten áll, akkor hiába vagy vele őszinte, nem fog megérteni.
Amíg valami nincs kimondva önmagadban, addig ezt nem mered kimondani másnak sem, és így a megváltoztatásra gondolni sem érdemes.
A mai fiatalok könnyebben engednek el dolgokat és személyeket, és szabadabban élnek, tudván, hogy nem veszítenek sokat, ha nem ölik minden energiájukat egy kapcsolat megmentésébe.
A féltékenység valójában a birtoklás ismertetőjele, nem a szereteté.
A valódi depressziónak soha nincsen semmilyen oka.
Az elnézéskérés felületes, a bocsánatkérés viszont már egy mélyebb érzés.
A mai közösségi média kizárja a dolgok mély megélését, mert mindig jön a következő poszt.