Amint híressé válsz, az összes gyengeséged felnagyítódik.
Mindannyian sztárok vagyunk, és megérdemlünk egy kis csillogást.
Aki azt mondja, hogy "enyém a jövő", az ebben az esetben azt is elismeri, hogy a jelent elvesztette.
A csillagok sohasem hullanak le. Ami lehull, az, hogy úgy mondjam, afféle csillagtörmelék, mindenfajta kozmikus szemét.
Nincs túlvilág: amit nem teszel meg itt, a Földön, azért nem lesz kárpótlás sehol, és semmikor. Ebből azonban nem következik, hogy szoronganod kellene, vagy ellenkezőleg, a pillanatnak kellene élned. Az üzlet világában sem vezet sikerre, ha minden helyzetben és minden akciódban kizárólag a rövid távú nyereséget hajszolod. A sikert a hosszú távon való gondolkodás, a jövőbe való tudatos befektetés, a pillanatnyi nyereségnek a jövőbeli befektetés oltárán való feláldozása szüli. Nincs ez másként az egyéni életben sem.
A "minden pillanatnak szakítsd le a virágát" stratégia hosszú távon kudarcra vezet, míg a folyamatos munkálkodás és a jövőbe való befektetés a siker stratégiája.
Aki a legjobb akar lenni valamiben, annak fel kell áldoznia ezért minden mást.
A tanulmányi követelmények csak egy bizonyos pontig bizonyulnak elegendőnek. Az elhivatottságod, a lelkesedésed és mindenekfelett a személyiséged és a jellemed fog majd hozzásegíteni ahhoz, hogy sikerrel járj.
A siker édes, főleg nagyszámú minta esetén.
Akiknek most nevük van, és odavannak a büszkeségtől, hogy nekik nevük van, nem is sejtik, hogy egyszer ők is csak arcok lesznek egy kuka mellett, név nélkül.
A boldogságnak és a sikernek egyetlen titka van: mindenbe bele kell szarni. Sőt, fosni. Minél magasabbról. Nem szabad hálát várni, se hálásnak lenni. Nem szabad megbocsátani, de megbocsátást várni se. Senkit sem szabad közel engedni, semmit sem szabad komolyan venni, semmit sem szabad elhinni.
Sztárjelölttel tele van a világ - sztárból van kevés!
Ebben a világban minden nagykutya könyörtelen, sőt barbár, az elméletet alátámasztó bizonyítékoktól hemzseg az üzleti élet és a politika. Nem pazarolhatod az idődet nemes érzelmekre, muszáj megacéloznod magad. Készen kell állnod, hogy bárkit és bármit feláldozz a siker oltárán.
A siker alapvető eleme közismerten annak nem tudása, hogy amit épp megkísérelsz, lehetetlen megtenni. Az a személy, aki a kudarc lehetőségéről nem vesz tudomást, fél tégla lehet a történelem biciklijének útjában.
Egy mítosznak számító név legfontosabb védőbástyája a méltóság.