Nem azért kelsz fel minden reggel, hogy mindenki szépnek, bölcsnek, vagy szerethetőnek lásson. Ha embernek látnak, már bőven elegendő.
Amikor elmegy otthonról, a kellemetlen, csúnya, vagy zavaró dolgok helyett próbáljon a kellemes, szép dolgokra fókuszálni. Képzeletben készítsen örömteli felvételeket az utcán, a metrón, bárhol, amerre csak jár.
Higgyünk abban, hogy bárhogy legyen, ami jön, mindenképpen szebb és boldogabb lesz annál, mint ami most van.
Soha nem nyugszik le a nap, de ha mégis eltűnik a látóhatár mögött, szédítő színekkel festi be az alkonyi égboltot.
Nem arra buzdítalak, hogy "legyél pozitív", hanem arra, hogy tanulj meg szüntelenül kreatívnak és alkalmazkodónak lenni. Nem arról van szó, hogy nem is olyan nagy baj ez. Hanem arról, hogy jól is ki lehet ebből jönni.
Mindnyájunknak érdekünkben áll, hogy elűzzük negatív gondolatainkat, és inkább félig tele poharat lássunk a félig üres pohár helyett. De ez csak akkor sikerülhet, ha megszabadulunk a saját magunkról alkotott előítéleteinktől, amelyek gátolják fejlődésünket.
Több menny van a pokolban, mint amit próbálnak elhitetni velünk.
Hajlamos vagyok azt hinni, hogy a legnehezebb helyzetből is lehet kiutat találni.
Ami szép volt, azt megköszönöm, ami rossz, azt igyekszem elfelejteni.
Szép az élet? Igazságos vagy igazságtalan? Igen is, meg nem is. Attól függ, hogy honnan nézzük, de az biztos, hogy szépséget, főleg ha keressük, a legnehezebb helyzetekben is találni benne.
Imádom a reggeleket. Tele vannak lehetőséggel.
Nehéz az élet pozitív oldalára összpontosítani. Egyetlen pillanatra valahogy sikerül elkapni ezt az illékony jószágot, de mire rendesebben megmarkolod, máris a negatív oldalát mutatja.
Éld az életedet anélkül, hogy a jelennel törődnél. Képzeld el, hogy kötélen jársz két hegycsúcs között. A jelen az alattad elterülő szakadék. Haladj egyenesen előre, és csak arra figyelj, hogy eljuss a másik oldalon lévő hegycsúcsra. Soha ne nézz le.
A fiatalok szeme a csillagokra tekint, és az ifjúság szelleme ritkán földhözragadt.
A pozitív gondolkodás nagyon fontos. A környezetemben gyakran hallok panaszokat. Azt is megfigyeltem, hogy a panaszkodó embereknél biztosan bekövetkezik valami komolyabb baj. Nem szabad a tudatalattinkat rossz gondolatokkal terhelni, mert visszaköszön.